Potravinářství, gastronomie

Obrázkové zobrazení | Tabulkové zobrazení

seřadit vzestupně seřadit sestupně      

Receptury teplých pokrmů + CD ROM

Klikněte pro více informací...
499,- Kč
555,- Kč (-10%)
Skladem
Kniha obsahuje aktualizovaný přehled legislativních a hygienických předpisů se stavem účinným k 1.8. 2009. Publikace je opět doplněna CD ROMem, na kterém uživatel nalezne celou řadu novinek – rozšířila se fotogalerie pokrmů v moderní úpravě, také legislativní a hygienické předpisy jsou aktualizované

Uvařte si pivo doma!

Autor: Neuveden
Klikněte pro více informací...
172,- Kč
190,- Kč (-9%)
Skladem
Tuto publikaci jistě ocení všichni milovníci piva, a především ti, kteří se zaobírají myšlenkou věnovat se tomuto zajímavému hobby - domácímu vaření piva - takzvanému homebrewingu. Autor této knížky, který byl sám ve vaření piva původně laikem a sbíral informace, kde se dalo, se čtenáři pokusí

Receptury studených pokrmů

Klikněte pro více informací...
427,- Kč
473,- Kč (-10%)
Skladem
Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a

České pivo

Skladem
Kniha s názvem České pivo vyšla s mimořádným úspěchem jako základní dílo v oboru poprvé v roce 1998 a první vydání bylo okamžitě rozprodáno. V roce 1999 připravili proto autoři G. Basařová a I. Hlaváček druhé, rozšířené vydání, které rovněž – přes vysoký náklad – uspělo na trhu tak,

Domácí vaření piva

Autor: Kevin Forbes
Klikněte pro více informací...
172,- Kč
190,- Kč (-9%)
Skladem

František Egerle a české cukrovarnictví

Autor: Radim Dušek
Klikněte pro více informací...
52,- Kč
57,- Kč (-9%)
Skladem

Skladování ovoce v řízené atmosféře

Autor: Jan Goliáš
Klikněte pro více informací...
189,- Kč
210,- Kč (-10%)
Skladem
Knihu Skladování ovoce v řízené atmosféře napsal Jan Goliáš . První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů (jablka, hrušky, broskve,

Zpracování ryb

Klikněte pro více informací...
454,- Kč
500,- Kč (-9%)
Skladem
 

 

Albatros Media a.s.